Innovatie met Univé: Flexibele inkomensverzekering voor zzp’ers

Ontwikkeling van A tot Z van gehele online platform

Om als verzekeraar ook in de toekomst relevant te blijven en om haar dienstverlening te verbeteren is Univé continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe diensten. Overmorrow is voor meerdere innovatieve projecten van Univé ingezet om op een lean and mean manier ontwikkelde hypotheses uit te werken tot online oplossingen.

Anders dan alle andere projecten welke Overmorrow tot nog toe voor Univé heeft mogen ontwikkelen is de flexibele inkomensverzekering voor zzp’ers een nieuwe verzekering van Univé zelf. De projecten tot nu toe waren steeds samenwerkingen met andere bedrijven maar de flexibele inkomensverzekering voor zzp’ers niet.

Tijdens dit omvangrijke project is Overmorrow van A tot Z betrokken geweest bij de totstandkoming en ontwikkeling van de website en propositie. Naast het gebruikelijke ontwikkelen van het gehele online project heeft Overmorrow ook geholpen tijdens gebruikersonderzoeken en meegedacht bij brainstorm sessies.

Alles wat zichtbaar is voor de bezoeker is door Overmorrow ontwikkelt en daarnaast zijn er diverse versies van de funnel ontwikkelt en een dashboard voor de medewerkers van Univé waarmee zij de gegevens van prospects kunnen beheren.

Ontdek hoe Overmorrow je helpen kan bij het behalen van online succes.

meer informatie