Innovatie met Univé: Zekur inkomensverzekering via Univé

Re-branding van Univé naar dochtermerk Zekur

Om als verzekeraar ook in de toekomst relevant te blijven en om haar dienstverlening te verbeteren is Univé continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe diensten. Overmorrow is voor meerdere innovatieve projecten van Univé ingezet om op een lean and mean manier ontwikkelde hypotheses uit te werken tot online oplossingen.

Tijdens de ontwikkeling van de flexibele inkomensverzekering voor zzp’ers voor Univé werd duidelijk dat het lastig is om een nieuw product via de landelijke organisatie aan te bieden. Niet ieder rayon van Univé is bekend met de nieuwe producten en het opleiden van medewerkers kost nu eenmaal tijd.

Door de flexibele inkomensverzekering onder de naam Zekur aan te bieden kon dit sneller landelijk uitgerold worden en was er slechts een aantal medewerkers die van aanvullende informatie voorzien moesten worden.

Overmorrow heeft de eerder ontwikkelde flexibele inkomensverzekering propositie omgezet naar dezelfde techniek in de Zekur branding. Op deze manier kon snel geschakeld worden.

Ontdek hoe Overmorrow je helpen kan bij het behalen van online succes.

meer informatie