Verpleeghuizen regio Rivierenland

Innovatie platform voor de ouderenzorg

Het wiel juist niet opnieuw uitvinden en van je eigen eilandje af komen en ideeën delen in plaats van voor jezelf houden. Dát is het idee achter het innovatie (deel)platform dat we onlangs ontwikkelt hebben.

Innovatie platform voor de ouderenzorg

Dacht jij dat de ouderenzorg stil staat qua ontwikkelingen? Niets anders is waar! Ook in de ouderenzorg wordt met grote snelheid nieuwe ideeën ontwikkelt. Soms zijn dit kleine aanpassingen in de werkwijzen en soms zijn dit grote complexe systemen die doorgevoerd moeten worden. Hoe groot of klein het idee ook is: er is altijd een investering nodig waarvan niet duidelijk is of deze ooit terugverdiend zal worden. Zeker in de huidige tijd waarin de zorg van alle kanten onder druk staat zou het fijn zijn om meer duidelijkheid te hebben voordat je als verpleeghuis aan de slag gaan met een nieuw systeem.

Het ontwikkelde innovatie (deel)platform hoopt hier een rol te gaan vervullen. Personen die werkzaam zijn in de ouderenzorg kunnen op het platform hun ervaringen met een oplossing delen. Werkt een bepaalt systeem juist goed? Dan kunnen ze dat systeem en hun ervaringen op het platform plaatsen. Bezoekers van het platform kunnen vervolgens deze ervaringen lezen en op deze manier een betere afweging maken om ook met dat systeem aan de slag te gaan. Of juist niet omdat het de oplossing toch niet biedt wat men verwacht. Op deze manier wordt tijd en geld bespaart en de samenwerking bevorderd.

Alles begint bij contact: let's do this!

Als ondernemer weet je dat je actie moet ondernemen om iets te starten. Het formulier hiernaast invullen is één van die acties. Vul je gegevens in zodat we aan de slag kunnen gaan met de uitwerking van jouw idee.

Contact opnemen kost niets en is 100% vrijblijvend.
    Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om een afspraak te maken. Lees er meer over in onze privacy policy.